Over Frans van den Bos Hoveniers  
   
 

Frans van den Bos Hoveniers is opgericht in 1986 door Frans van den Bos in Brielle. Als werklocatie voor de eenmanszaak werd een terrein gehuurd aan de Kloosterweg. Al snel werd het eerste personeelslid in dienst genomen, en werd de personenauto met aanhanger ingeruild voor een degelijke bedrijfswagen.

In 1988 heeft Frans van den Bos een bedrijfsterrein van 4000 m² aangekocht op Kloosterweg 17a waar sindsdien het bedrijf gestaag is gegroeid naar de huidige omvang. Op dit moment heeft de besloten vennootschap elf vaste medewerkers in dienst en kent de onderneming een grote en vaste klantenkring. De opdrachtgevers bestaan uit particulieren, sportverenigingen, petrochemische bedrijven, dienstverlenende bedrijven, overheden en scholen in de regio Voorne-Putten (o.a. Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Rockanje en Oostvoorne) en daarbuiten.

Naast negen bedrijfsauto's heeft het bedrijf inmiddels een groot arsenaal aan verschillende onderhoudsmachines.

In de toekomst zal Frans van den Bos Hoveniers B.V. zich blijven inzetten om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van de opdrachtgever. Hierbij staan kwaliteit en betrouwbaarheid centraal. Deze eigenschappen worden gerealiseerd door een enthousiaste vaste groep medewerkers die u graag van dienst zijn.
Frans van den Bos Hoveniers B.V. ondersteunt verschillende stichtingen, sportverenigingen en evenementen zoals: VV Brielle en de
stichting Vrienden van de Plantage.

 
 
 
Frans van den Bos Hoveniers B.V. © 2018 | Disclaimer